Gezamenlijke kerken Bennekom weer in actie voor de voedselbank

Hermine Wilmink, neemt namens de geloofsgemeenschap  Maria Virgo Regina, het estafettestokje in ontvangst. De hele maand maart slaan de Bennekomse kerken weer de handen in één voor de Voedselbank Ede.

Op de inzamelpunten staan de kratten waar u levensmiddelen kunt deponeren die u beschikbaar stelt aan de voedselbank.

Het gaat hierbij om houdbare kruidenierswaren zoals conserven,  groente in pot of blik, meelwaren, thee, suiker maar ook luiers, schoonmaakmiddelen, shampoo en wasmiddelen. Ook verse groenten zoals kool en uien of fruit zoals sinaasappels.

De inzamelpunten zijn rond de vieringen in de kerken op zondag 5, 12, 19, 26 maart. En op vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 maart in het Kerkheem tijdens de weekmarkt. En alle werkdagen vanaf 1 maar t/m 31 maart tussen 10:30- 11:30 bij de Parochie wacht in de  torenzaal  van de Katholieke kerk, Heelsumseweg 1.

Naast de mogelijkheid om uw bijdrage te leveren in levensmiddelen willen de kerken ook de aandacht vragen voor de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren. U kunt uw gift overmaken naar bankrekeningnummer; NL16SNSB0947003304 van Hervormde Diaconie Bennekom onder vermelding van, Actie voedselbank maart 2023.

Wij hopen op uw gulle medewerking!
Namens de werkgroep van de gezamenlijke kerken


Categories: Niet gecategoriseerd