Bestuur en Stuurgroep

Voedselbank Ede werkt geheel met vrijwilligers.   Verschillende taken van vrijwilligers zijn:

Uitvoerende, eerstelijns vrijwilligers
Zij zijn wekelijks bezig zijn met het verzamelen van levensmiddelen voor voedselpakketten, het daadwerkelijk vullen van de pakketten en het uitgeven van de pakketten aan de cliënten met de daarbij behorende gastvrouw-/gastheertaken.

P1150427P1150443_3

Coördinatoren / Stuurgroepleden
Zij vormen de Stuurgroep van de Voedselbank Ede en begeleiden en sturen de eerstelijns vrijwilligers aan. Deze coördinatoren zijn verantwoordelijk voor de locatie, voedselverwerving, public relations, fondsenwerving en de inhoud van de voedselpakketten. De Algemeen Coordinator stuurt deze coördinatoren aan en een secretaris geeft ondersteuning. De Stuurgroepleden zijn: Roos Hordijk (Alg. Coördinator),  Anneke Dinger (Vrijvilligers), Jeannet Boxman (Uitgifte), Rene Kleinveld (locatiebeheerder en Voedselverwerving en -veiligheid) Edward van Dipten (magazijnbeheer),  Eltjo Dijkema (Secr., PR,  Website)

Bestuursleden

Het bestuur van de Voedselbank Ede bestaat uit:

Voorzitter: John Sutherland  vz.bestuur.voedselbankede@gmail.com   Wim Kok wimkok@hotmail.com  /  Gijsbert van Ingen, penningmeester penningmeester@voedselbankede.nl / Gerard Koorevaar, gerard.koorevaar@outlook.com